Over Fasciaweb

Fasciaweb is een ideëel platform met de missie om mensen met fysieke pijn voorlichting te geven over de rol van de fascia, effectievere behandelmogelijken te ontwikkelen en fysiotherapeuten hier in op te leiden. Via deze website willen wij het eenvoudiger voor u maken een gespecialiseerde fasciatherapeut te vinden. 


Fasciaweb is opgericht door Alexander Kudus en Ernst van der Wijk. Wij zijn beide expert, docent en spreker op het gebied van de fascia, in binnen en buitenland.

Alexander Kudus en Ernst van der Wijk.jp

Alexander Kudus

Ernst van der Wijk

Mijn interesse in fascia is al vrij vroeg in mijn carrière gewekt. Sinds die tijd heb ik vele internationale cursussen en congressen over dit onderwerp gevolgd om mijn kennis en kunde steeds verder te verbeteren. Ik stel alles in het werk om mijn klanten resultaatgericht te helpen.
 

Ik  ben inmiddels ruim 25 jaar werkzaam als fysio- en fasciatherapeut in mijn eigen praktijk Fysiohulp in Amsterdam. Ik zie daar patiënten met een breed scala aan klachten.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het trainen van (top)sporters.

Voor contact: fysiohulp.com

Ik ben gefascineerd door de complexiteit van chronische pijn. Ik heb altijd moeite gehad met de uitspraak 'u moet maar leren leven met de pijn'. De nieuwe kennis over fascia en de neurologie van pijn heeft gelukkig geleid tot meer inzicht en behandelmogelijkheden. Het is mijn passie de echte oorzaak te vinden en mensen verder te helpen. 

 

Ik heb ruim 25 jaar gewerkt in de chronische pijn revalidatie in het ErasmusMC. Nu werk ik in het paramedisch therapeutisch centrum TouchFit in Vlaardingen.  Op mijn website vindt u meer informatie: fasciatherapie.nu
 

Met onze jarenlange praktijkervaring hebben wij samen de Fascia Integratie Therapie ontwikkeld. Deze kennis dragen wij over aan fysiotherapiecollega’s via de opleiding voor fasciatherapie F.I.T. Wij hebben inmiddels honderden fysiotherapeuten getraind in deze methode, zowel in binnen- als buitenland. 


Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!